• make574

Tapaa erikoislääkäri Henna Peltonen

Päivitetty: 14. syysk. 2021

Olen valmistunut lääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2011 ja työterveyshuollon erikoislääkäriksi vuonna 2018. Eniten minulla on kokemusta työterveyshuollossa yritysten vastuutyöterveyslääkärinä toimimisesta, ja työkykyarviot ja työkyvyn tukitoimien suunnittelu ja toteutus sekä yhteistyö asiakasyritysten kanssa ovat vankinta osaamisaluettani. Työterveystyön rinnalla teen myös sairasvastaanottotyötä, ja siihen liittyen nivelinjektioita ja pienkirurgisina toimenpiteinä ihomuutosten poistoja.

Minulla on työkokemusta myös sisätaudeilta, neurologialta, psykiatrialta sekä perusterveydenhuollossa toimimisesta.

Esteettisiin hoitoihin kouluttautumisen olen aloittanut vuonna 2020.


Jatkossa voitte varata minulle aikoja ensisijaisesti Tampereen toimipisteeseen, mutta myös Helsinginstä löydätte minulle aikoja tulevaisuudessa.Erikoislääkäri Henna Peltonen

207 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki